Logo
 
Palvelutuotteet
Suomeksi  In English  In Russia
 
 
Findetra Oy:n palvelutuotteet
 
Avaamme ovet Venäjälle
 
Findetra Oy:n painopiste on voimakkaasti kasvavilla Venäjän ja IVY-alueen markkinoilla. Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta lähteä mukaan näille uusille ja houkutteleville markkinoille. Tutkimme, selvitämme ja rakennamme Itä-Euroopan vientinne konseptin tarpeidenne mukaan. Voit ostaa meiltä seuraavia tuotteita:

Vientivalmiusanalyysi

Markkinaselvitys

Kilpailijaselvitys

Vientikonseptin rakentaminen

Palvelumme sisältö ja laajuus kasvaa askel askeleelta. Tilatessanne vientivalmius -analyysin selvitämme mikä on yrityksenne tahtotila ja kyky käydä haasteellista idänkauppaa. Teemme ehdotuksen lisäresurssien tai palveluiden tarpeesta. Markkinaselvityksessä tutkimme mikä on yrityksenne tuotteiden tai palvelujen kysyntä niillä markkinoilla, joille haluatte laajentua. Kilpailijaselvityksessä hankimme tiedot kilpailijoidenne nykytilanteesta ja myynnin tasosta vientimarkkinoilla. Vientikonseptin rakentamisvaiheessa laadimme toimenpidesuunnitelman vientinne käynnistämiseksi ja toteutamme suunnitelman.

Ottakaa yhteyttä niin teemme tarjouksen!

 
 
Kansainväliset järjestöt
 
Avaamme ovet avustusjärjestökauppaan
 
Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden aloittaa kansainvälisten avustusjärjestöjen kanssa käytävä kauppa. Palvelutuotteemme käsittävät seuraavat tuotteet:

Vientivalmiussanalyysi

Markkinaselvitys

Kilpailijaselvitys

Vientikonseptin laatiminen

Tarjoamiemme tuotteiden laajuus kasvaa askel askeleelta. Alussa tutkimme mitkä ovat yrityksenne edellytyksen käydä kauppaa humanitaaristen järjestöjen kanssa. Selvitämme mikä on markkinatilanne tuotteidenne suhteen järjestöjen ostoissa ja tutkimme mitä kilpailijanne tekevät. Vientikonseptin laatiminen sisältää vientisuunnitelman laatimisen ja sen toteuttamisen.

Ottakaa yhteys niin teemme tarjouksen!

 
 
 
EtusivuYritysTuotteetPalvelutJulkaisutYhteydenotto
54008 | Copyright (c) 2007 Findetra Oy